Corona update

Graag houden wij jullie hieronder op de hoogte van onze werkwijze in tijden van Corona.

Begeleiding in tijden van Covid-19

Nadat het corona-virus in maart Nederland bereikte, hebben wij de begeleiding in persoon tijdelijk stilgelegd. Gelukkig konden wij de individuele begeleiding van cliënten voortzetten door met hen te (video)bellen.

Toen vervolgens begin juni de landelijke maatregelen werden versoepeld, begon Goedwerk langzamerhand weer met het voeren van face-to-face gesprekken op kantoor in Amsterdam (met inachtneming van de beschermingsmaatregelen). Vanaf 12 juni bezochten onze collega’s ook het kantoor in Rotterdam weer voor individuele gesprekken.

Helaas, net toen wij al onze cliënten weer op kantoor konden ontvangen, brak de tweede golf van de coronapandemie aan. Sinds 13 oktober begeleiden wij dus voornamelijk weer op afstand; alleen noodzakelijke afspraken voeren wij nog in persoon.

De coronapandemie heeft uiteraard ook gevolgen voor de vluchten naar de landen van herkomst. Wij blijven op de hoogte over de mogelijkheden via onze ketenpartners. Mocht je hier meer over willen weten, neem dan contact met ons op. Hopelijk kunnen wij jou dan binnenkort weer persoonlijk ontvangen met een kop thee of koffie!