Ethiopië

Voor mensen die terugkeren naar Ethiopië kunnen wij extra begeleiding en ondersteuning bieden; de oprichter van Goedwerk Foundation komt namelijk zelf uit Ethiopië. Hij heeft in Ethiopië nog altijd nauwe contacten en reist regelmatig op en neer. Ook hebben we in Ethiopië een partnerorganisatie waarmee we warm contact onderhouden.

werkbezoek

Ons laatste werkbezoek aan Ethiopië

Van 6 t/m 10 maart 2020 brachten twee collega’s van Goedwerk Foundation een werkbezoek aan Ethiopië. Daar gingen zij op bezoek bij Mulu en Sabu, die recent waren teruggekeerd en door wie zij met een grote glimlach werden ontvangen. Ook ontmoette Goedwerk haar Eritrese partner in Addis Ababa om de samenwerking te bespreken. Ten slotte, werden er gesprekken gevoerd met lokale contacten in het kader van de start van ons microfinancieringsproject in Ethiopië. Al met al een erg geslaagde reis waarvan wij blij zijn dat wij deze nog konden maken, voordat Nederland in ‘intelligente’ lock-down ging!

Extra begeleiding

In de landen waar wij met onze eigen lokale partner samenwerken, kunnen wij extra ondersteuning na terugkeer bieden. Deze ondersteuning verschilt per land en kan bestaan uit:

Ophaalservice van het vliegveld; Eerste opvang na aankomst; Medische en psychische hulp; Hulp bij juridische en praktische zaken; Hulp bij het leggen van contacten in het thuisland; Volgen van een (vak)training of (kleine) opleiding; Hulp bij het vinden van werk en/of het opzetten van een eigen onderneming.

Neem contact met ons op om te weten wat wij in Ethiopië kunnen bieden.

Follow by Email
Instagram