Het team van Goedwerk Foundation

Elias Brhane

Elias is de oprichter van Goedwerk Foundation. Door zijn achtergrond en persoonlijke ervaringen voelt Elias zich sterk verbonden met onze doelgroep. Elias is nog steeds betrokken bij de begeleiding van cliënten, met name de deelnemers uit Ethiopië en Marokko/Algerije. Daarnaast onderhoudt hij onze subsidierelaties en is hij eindverantwoordelijk voor de projecten die lopen binnen Goedwerk Foundation.

Josephine Jacobs

Josephine heeft een achtergrond in culturele antropologie en als docente maatschappijleer. Zij deed eerder o.a. vrijwilligerswerk bij Stichting de Vrolijkheid in AZC Nijmegen en in een vluchtelingenkamp in Libanon. Door haar vele reizen heeft zij kennis opgedaan over verschillende landen, talen en culturen. Josephine houdt zich sinds kort fulltime bezig met de Coffee Foundation. Josephine spreekt Nederlands, Engels en Arabisch.

Marlies Kruyt

Marlies heeft haar passie voor Afrika en reizen kunnen combineren met een master in African Studies aan Universiteit Leiden. Daarnaast behaalde ze een minor in Islam Studies. Tijdens haar studie heeft ze veel Afrikaanse landen bezocht en kennis opgedaan over de verschillende culturen, talen en bevolkingsgroepen. Zo kwam ze ook in aanraking met vluchtelingen en migranten, vooral in Oost-Afrika. Door deze ervaringen wil Marlies zich nu inzetten voor mensen die vrijwillig willen terugkeren naar hun land van herkomst. Als casemanager ondersteunt zij cliënten bij de terugkeer- en toekomstoriëntatieprojecten.

Iwen Sardjoe-Mishre

Iwen is sinds de start betrokken bij Goedwerk Foundation. Hij regelt de financiën, HR-zaken en subsidieaanvragen/
verantwoordingen.

Lonne Hintzbergen

Lonne heeft een achtergrond in Migration and Ethnic Studies en als onderzoeker bij de Universiteit van Amsterdam. Als onderzoeker werkte zij o.a. mee aan een onderzoek naar langdurig ongedocumenteerde ouderen in Nederland. Ook eerdere ervaringen wakkerden de interesse voor het migratiethema aan, zo gaf Lonne o.a. Nederlandse les aan Syrische nieuwkomers, deed ze vrijwilligerswerk bij Vluchtelingenwerk en reisde ze af naar Lesbos voor vrijwilligerswerk in een vluchtelingenkamp. Sinds april 2022 is Lonne betrokken bij Goedwerk Foundation als casemanager.

Amber Khan

Amber koos er voor om haar interesse in psychologie en migratie studies te combineren. Ze heeft een MSc. Health and Social Psychology en een dubbele MSc. Public Policy & Human Development met een specialisatie in Migratie Studies. Mede door haar Pakistaanse/Belgische achtergrond beschikt zij over een grote dosis culturele sensitiviteit. Amber is sinds september 2022 actief als coördinator van het team. Daarnaast is Amber ook nog werkzaam als casemanager en werkt ze mee aan het Microkrediet project. 

 

 

 

 

Noëlle van Bodegom

Noëlle heeft een juridische achtergrond, zo heeft ze een bachelor Internationaal Recht en een master Internationale Mensenrechten afgerond aan de Rijksuniversiteit Groningen. Tijdens haar studie was ze actief als taalcoach Nederlands voor Syrische vluchtelingen. Door deze ervaring is Noëlle geïnspireerd geraakt om aan te slag te gaan op het gebied van migratie. Na een stage te hebben afgerond bij Goedwerk Foundation, is ze nu werkzaam als casemanager in Amsterdam, en begeleidt ze haar cliënten tijdens toekomstoriëntatie- en terugkeer trajecten.