Het team van Goedwerk Foundation

Elias Brhane

Elias is de oprichter van Goedwerk Foundation. Door zijn achtergrond en persoonlijke ervaringen voelt Elias zich sterk verbonden met onze doelgroep. Elias is nog steeds betrokken bij de begeleiding van cliënten, met name de deelnemers uit Ethiopië en Marokko/Algerije. Daarnaast onderhoudt hij onze subsidierelaties en is hij eindverantwoordelijk voor de projecten die lopen binnen Goedwerk Foundation.

Josephine Jacobs

Josephine heeft een achtergrond in culturele antropologie en als docente maatschappijleer. Zij deed eerder o.a. vrijwilligerswerk bij Stichting de Vrolijkheid in AZC Nijmegen en in een vluchtelingenkamp in Libanon. Door haar vele reizen heeft zij kennis opgedaan over verschillende landen, talen en culturen. Binnen Goedwerk is Josephine sinds mei 2019 coördinator. Josephine spreekt Nederlands, Engels en Arabisch.

Juliette Schwagermann

Na de opleiding rechtsgeleerdheid aan de Vrije Universiteit in Amsterdam te hebben afgerond is Juliette haar carrière begonnen in het juridische werkveld, gevolgd door een functie in de jeugdhulpverlening en sinds mei 2019 bij Goedwerk Foundation. De affiniteit met andere culturen en migranten is ontstaan toen Juliette na de middelbare school voor een halfjaar in Uganda vrijwilligerswerk verrichtte. Later heeft zij zich nog ingezet als vrijwilliger bij VluchtelingenWerk.
Bij Goedwerk werkt Juliette als casemanager in de toekomstoriëntatie- en terugkeertrajecten.

Amber Khan

Amber koos er voor om haar interesse in psychologie en migratie studies te combineren. Ze heeft een MSc. Health and Social Psychology en een dubbele MSc. Public Policy & Human Development met een specialisatie in Migratie Studies. Mede door haar Pakistaanse/Belgische achtergrond beschikt zij over een grote dosis culturele sensitiviteit. Als casemanager bij Goedwerk is Amber vooral betrokken tijdens de begeleiding van cliënten tijdens terugkeer- en toekomstoriëntatietrajecten. Daarnaast werkt ze ook mee aan het Microkrediet project.

Elora Scheij

Nadat zij haar master Internationaal recht & mensenrechten aan de Universiteit van Straatsburg had behaald, heeft Elora in 2019 vrijwilligerswerk gedaan in het vluchtelingenkamp op het Griekse eiland Samos. Deze ervaring heeft haar gedreven om zich bij terugkeer in Nederland in te zetten voor vluchtelingen en migranten. Als casemanager bij Goedwerk Foundation begeleidt Elora cliënten tijdens terugkeer- en toekomstoriëntatietrajecten in Amsterdam en Rotterdam. Daarnaast werkt zij mee aan de ontwikkeling van het Microkrediet project. Elora spreekt Nederlands, Frans, Engels, Spaans en is begonnen met het leren van het Syrisch-Arabisch.

Zein Nuqari

Zein is in december begonnen bij Goedwerk. Hij is enkele jaren geleden van Syrië naar Amsterdam gekomen, en heeft een grote passie om de doelgroep te helpen, alsook te werken aan de ontwikkeling van zijn thuisland. Zein is erg sterk in ondernemend denken, en werkt daarom mee aan het ontwikkelen van ons Microkrediet project. Ook helpt hij ons bij het verbreden van ons netwerk in Libanon/Syrië.

Selab Lahou

Selab is inmiddels al een aantal jaar betrokken bij Goedwerk Foundation. Hij wordt ingezet om de doelgroep uit Afghanistan, Iran en Pakistan te begeleiden. Met zijn brede talenkennis vertaalt hij regelmatig gesprekken, vanuit huis en op kantoor. Daarnaast speelt hij een belangrijke rol in het werven van de doelgroep uit deze landen en fungeert Selab als contactpersoon voor de Afghaanse partnerorganisatie. In 2020 is Selab met Goedwerk op werkbezoek geweest in Afghanistan.

Iwen Sardjoe-Mishre

Iwen is sinds de start betrokken bij Goedwerk Foundation. Hij regelt de financiën, HR-zaken en subsidieaanvragen/
verantwoordingen.