Het team van Goedwerk Foundation

Elias Brhane

Elias is de oprichter van Goedwerk Foundation. Door zijn achtergrond en persoonlijke ervaringen voelt Elias zich sterk verbonden met onze doelgroep. Elias is nog steeds betrokken bij de begeleiding van cliënten, met name de deelnemers uit Ethiopië en Marokko/Algerije. Daarnaast onderhoudt hij onze subsidierelaties en is hij eindverantwoordelijk voor de projecten die lopen binnen Goedwerk Foundation.

Josephine Jacobs

Josephine heeft een achtergrond in culturele antropologie en als docente maatschappijleer. Zij deed eerder o.a. vrijwilligerswerk bij Stichting de Vrolijkheid in AZC Nijmegen en in een vluchtelingenkamp in Libanon. Door haar vele reizen heeft zij kennis opgedaan over verschillende landen, talen en culturen. Binnen Goedwerk is Josephine sinds mei 2019 coördinator. Josephine spreekt Nederlands, Engels en Arabisch.

Elora Scheij

Nadat zij haar master Internationaal recht & mensenrechten aan de Universiteit van Straatsburg had behaald, heeft Elora in 2019 vrijwilligerswerk gedaan in het vluchtelingenkamp op het Griekse eiland Samos. Deze ervaring heeft haar gedreven om zich bij terugkeer in Nederland in te zetten voor vluchtelingen en migranten. Als casemanager bij Goedwerk Foundation begeleidt Elora cliënten tijdens terugkeer- en toekomstoriëntatietrajecten in Amsterdam en Rotterdam. Daarnaast werkt zij mee aan de ontwikkeling van het Microkrediet project. Elora spreekt Nederlands, Frans, Engels, Spaans en is begonnen met het leren van het Syrisch-Arabisch.

Marlies Kruyt

Marlies heeft haar passie voor Afrika en reizen kunnen combineren met een master in African Studies aan Universiteit Leiden. Daarnaast behaalde ze een minor in Islam Studies. Tijdens haar studie heeft ze veel Afrikaanse landen bezocht en kennis opgedaan over de verschillende culturen, talen en bevolkingsgroepen. Zo kwam ze ook in aanraking met vluchtelingen en migranten, vooral in Oost-Afrika. Door deze ervaringen wil Marlies zich nu inzetten voor mensen die vrijwillig willen terugkeren naar hun land van herkomst. Als casemanager ondersteunt zij cliënten bij de terugkeer- en toekomstoriëntatieprojecten.

Amber Khan

Amber koos er voor om haar interesse in psychologie en migratie studies te combineren. Ze heeft een MSc. Health and Social Psychology en een dubbele MSc. Public Policy & Human Development met een specialisatie in Migratie Studies. Mede door haar Pakistaanse/Belgische achtergrond beschikt zij over een grote dosis culturele sensitiviteit. Als casemanager bij Goedwerk is Amber vooral betrokken tijdens de begeleiding van cliënten tijdens terugkeer- en toekomstoriëntatietrajecten. Daarnaast werkt ze ook mee aan het Microkrediet project.

Iwen Sardjoe-Mishre

Iwen is sinds de start betrokken bij Goedwerk Foundation. Hij regelt de financiën, HR-zaken en subsidieaanvragen/
verantwoordingen.

Selab Lahou

Selab is inmiddels al een aantal jaar betrokken bij Goedwerk Foundation. Hij wordt ingezet om de doelgroep uit Afghanistan, Iran en Pakistan te begeleiden. Met zijn brede talenkennis vertaalt hij regelmatig gesprekken, vanuit huis en op kantoor. Daarnaast speelt hij een belangrijke rol in het werven van de doelgroep uit deze landen en fungeert Selab als contactpersoon voor de Afghaanse partnerorganisatie. In 2020 is Selab met Goedwerk op werkbezoek geweest in Afghanistan.