Ons verhaal

Goedwerk Foundation is een stichting die (ongedocumenteerde) migranten ondersteunt en begeleidt bij vrijwillige terugkeer naar het land van herkomst. Sinds 2014 hebben wij al meer dan 450 mensen geholpen met een succesvolle en duurzame terugkeer.
Lees meer

Ons team

Onze collega’s hebben ieder hun eigen expertise en achtergrond. We kunnen mensen te woord staan in het Tigrinya, Amhaars, Arabisch, Pashtu, Urdu, Punjabi, Farsi, Engels, Spaans, Frans en Nederlands. Lees verder om ons beter te leren kennen!
Lees meer

Wij helpen bij vrijwillige terugkeer naar de volgende landen

Het terugkeerverhaal van Soher en Amira (Syrië)

Tweeëneenhalf jaar geleden is de echtgenoot van Soher naar Nederland gevlucht. Hij zocht een veilige haven voor hemzelf en voor zijn gezin, en vond deze in Nederland. Zijn vrouw Soher en dochter Amira zijn hem per vliegtuig achterna gereisd. Met zijn drieën beginnen ze een nieuw leven in Amsterdam-Noord. Toch maakt Soher het bijzondere besluit om samen met haar dochter terug te keren naar Syrië.
Lees hier haar volledige verhaal

Het terugkeerverhaal vanDiallo (Guinee)

Wat bleef het vertrek van Diallo tot het einde toe spannend. Zou het na al die maanden van twijfel, hoop, teleurstelling en wachten dan werkelijk zover komen dat Diallo het vliegtuig instapt naar zijn thuisland? Op woensdag 17 oktober lijkt eindelijk alles gereed. Keurig gekleed in driedelig pak, een auto die al in de haven van Conakry op hem wacht en met een taxibord in zijn koffer, gaat Diallo zijn nieuwe toekomst tegemoet. Of toch niet?
Lees hier zijn volledige verhaal

Laatste nieuws

Onze cliënten keerden terug naar 31 verschillende landen

Sinds 2014 zijn er meer dan 450 mensen terug-gekeerd met hulp van GWF

In 8 landen van herkomst hebben wij een lokale part-ner/netwerk

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Nieuwsbrief